O nouă întâlnire a primarului Gabriel Pleșa cu firmele care lucrează pe proiecte edilitare

- Din Judet - noiembrie 9, 2023
Distribuie

Gabriel Pleșa a scris pe facebook: Împreună cu colegii din Primăria Alba Iulia, am avut astăzi o întâlnire importantă și eficace cu firmele care lucrează pe loturile de mobilitate urbană, operatorii rețelelor de cablu și iluminat public și compania care se ocupă de relocarea în subteran a rețelelor aeriene (energie electrică și curenți slabi).

Am verificat graficele de execuție și modul în care se corelează lucrările constructorilor mai sus amintiți, pentru că proiectul de mobilitate urbană se implementează în paralel cu proiectele de iluminat public de tip LED și cu eliberarea domeniului public de rețele aeriene, prin mutarea acestora în subteran.

Dacă toți cei prezenți își vor respecta angajamentele, putem spune că așteptăm fără emoții sezonul rece, Ziua Națională și sărbătorile de iarnă. Vrem ca până la finalul anului să aducem la strat de binder toate arterele din proiectul de mobilitate, iar pe unele dintre ele vom pune inclusiv stratul de uzură, cum deja se lucrează la strada Regimentul V Vânători. O veste bună este și apropierea de final a lucrărilor de pe cele trei proiecte de iluminat public LED, lotul III (Bărăbanț, Pâclișa, Oarda și Micești) urmând a fi recepționat chiar săptămâna viitoare.

Îi asigur pe albaiulieni că urmăresc zi de zi evoluția tuturor lucrărilor edilitare care se desfășoară în municipiu și voi lua absolut toate măsurile necesare astfel încât departamentele Primăriei și firmele contractate să-și facă treaba bine și la timp.

Service camioane
Comments are closed.