O medalie de aur și una de bronz pentru sportivii albaiulieni la Campionatul Național de Dans de la Târgu Mureș

- Actualitate - martie 3, 2024
Distribuie

CSM Unirea Alba Iulia continuă să obțină rezultate pozitive, la mai multe ramuri sportive. Astăzi a venit rândul celor de la dansuri să ne facă să fim mândri că suntem albaiulieni, aceștia reușind să obțină o medalie de aur și una de bronz la Campionatul național de la Târgu Mureș, eveniment la care a participat și domnul primar Gabriel Pleșa.

Medalia de aur și implicit titlul de campioni naționali a fost obținută de Lukas Theodor Orzeiu și Maya Andreea Urs, la categoria de vârstă 12-13 ani.

Medalia de bronz a fost obținută de perechea compusă din David Rafael Orzeiu și Ioana Daniela Țipțer, la categoria 14-15 ani, Standard.

De asemenea perechea compusă din Richard Mirel Moroșan și Maria Ioana Dobra (16-18 ani) s-a calificat în finală unde au obținut locul 6.

Am avut onoarea ca la această competiție să fie prezent și domnul primar Gabriel Pleșa alături de noi, lucru de care am fost fericiți peste măsură. A fost o experiență dificilă, atât concursul în sine, dar și pregătirea pentru acest concurs. Suntem fericiți că sportul din Alba Iulia este susținut, aș vrea pe această cale să mulțumesc autorităților locale, dar și domnului director Radu Urcan, pentru tot sprijinul acordat, iar eu nu pot decât să fiu bucuros că am reprezentat cu succes CSM Unirea Alba Iulia”, a declarat Ionuț Ionescu, instructorul secției de dans din cadrul CSM Unirea Alba Iulia.

Campionatul Național reprezintă cea mai importantă competiție de dans sportiv a anului, fiind competiția care stabilește ierarhia națională a fiecărei categorii de vârstă, iar primele 7 perechi devin compnente a Lotului Național al României.

CSM Unirea Alba Iulia (comunicat) #AlbaIulia #dans #danssportiv

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.