UPDATE: Nu se mai pot face programări la centrele de vaccinare din Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Cugir și Aiud pentru această lună

- Social - ianuarie 19, 2021
Distribuie

UPDATE 11.30: Nu mai sunt locuri disponibile pentru vaccinare nicăeri în județ, cu excepția centrului din Câmpeni. La ora 11.30 la Alba Iulia, Blaj, Sebeș, Aiud și Cugir erau 0 (zero) locuri. Doar la Câmpeni mai erau disponibile 740 de locuri

După ce softul folosit în cadrul campaniei naționale de vaccinare a dat rateuri ieri aproape toată ziua, în această dimineață deja se puteau vedea locurile rămase libere pentru cei dornici să se imunizeze prin vaccin împotriva noului coronavirus.

Astfel, la centrele de vaccinare din Alba Iulia, Sebeș și Aiud nu mai sunt locuri disponibile în această lună. La centrul din Blaj este de așteptat ca în această dimineață să se ocupe toate locurile libere rămase.

În mai puțin de 1 oră, la Centrul din Blaj amenajat în CENTRUL CULTURAL IACOB MUREȘIANU s-au ocupat 140 de locuri (la ora 9.30 mai erau disponibile 183 de locuri, iar la ora 10.30 mai rămăseseră doar 43 de programări disponibile).

La ora redactării acestui articol în județul Alba mai erau disponibile doar 1049, însă semnalul de alarmă este dat de distribuția acestora:

BLAJ: 43 de locuri: CENTRUL CULTURAL IACOB MUREȘIANU, Blaj, B-dul Republicii nr. 36

CÂMPENI: 843 de locuri: SALĂ DE SPORT Liceul tehnologic Silvic, str. Izvoarelor, nr. 2

ALBA IULIA: 0 locuri: SALĂ DE SPORT-Universitatea 1 Decembrie, str. Vasile Alecsandri, FN

AIUD: 0 locuri: SALĂ DE SPORT, Aiud, str Tribun Tudoran, nr. 5

SEBEȘ: 0 locuri: CENTRUL DE ZI pentru persoane vârstniceAlba, str. Aleea Lac, nr. 12

CUGIR: 163 de locuri: Foaierul CENTRULUI CULTURAL, str. I.L.Caragiale nr. 5

Service camioane
Comments are closed.