Social

Noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară în județul Alba

1 Mins read
protect

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 218 polițiști și polițiști locali, alături de jandarmi, lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Au fost controlate 75 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 119 de mijloace de transport, din care 45 de mijloace de transport în comun.

Au fost legitimate 2191 de persoane și au fost făcute verificări la 88 de  obiective de interes precum restaurante, fastfood-uri,  hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

Echipele de control au depistat și sancționat 102 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 6 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea.

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni cu efective suplimentare, organizată la Alba Iulia au fost legitimate 210 persoane, au fost verificate 117 autovehicule și au fost aplicate 37 de sancțiuni, din care 15 pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitară.

COMENTEZI?