Monitorizarea Riguroasă a Performanțelor în Producția de Carne de către A.C.B.C.R. Continuă în Județele Alba și Harghita

- Administratie - septembrie 18, 2023
Distribuie

În cadrul unei inițiative ce vizează supervizarea și îmbunătățirea standardelor în producția de carne, Asociația pentru Controlul Biosecurității și Calității Resurselor (A.C.B.C.R.) a anunțat că echipa Vest și respectiv echipa Est vor conduce operațiuni de control în județele Alba și Harghita în cursul acestei săptămâni.

Echipa Vest A.C.B.C.R. își concentrează eforturile în județul Alba, unde experții vor evalua procedurile curente și vor lucra împreună cu producătorii locali pentru a asigura că performanțele în producția de carne sunt la un nivel optim. În același timp, echipa Est A.C.B.C.R. va conduce un control similar în județul Harghita, continuând angajamentul organizației de a menține standarde înalte în industrie.

A.C.B.C.R. a emis un apel către toți crescătorii de animale din zonele respective să coopereze pe deplin, respectând data planificată pentru control. Prin aceste demersuri, asociația speră să promoveze cele mai bune practici în sector și să încurajeze o abordare unitară și eficientă în ceea ce privește producția de carne în România.

Pentru mai multe detalii și coordonatele exacte ale controlului, vă rugăm să contactați A.C.B.C.R. prin canalele oficiale de comunicare.

Service camioane
Comments are closed.