Miss și Mister Boboc 2022 la colegiul militar albaiulian

- Din Judet - noiembrie 14, 2022
Distribuie

Șase pereche s-au prezentat la Porțile Olimpului pentru a cvâștiga titlurile de Miss și Mister Boboc 2022 la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Cei 12 boboci intraţi în cursa pentru titlurile de Miss şi Mister s-au prezentat în faţa juriului cu cântece, dansuri, scenete şi chiar şi cu un număr de magie cu cărţi.

Proba „declaraţiilor de dragoste” a primit ropote de aplauze din partea spectatorilor.

După probe variate, provocatoare, Juriul Olimpului a decis: titlurile de Miss și Mister Boboc Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” 2022 au fost câștigate de elevii Daria Drăghia şi Fineas Lascu.

Locul II: Oana Furdui şi Ilie Petrușel
Locul III: Ionela Gălușcă şi Dario Cristea
Miss și Mister Popularitate: Tania Damian şi Varga Istvan Szolt.

Daria Drăghia, Miss Boboc: „Aş vrea să mulţumesc tututor doamnelor și domnilor profesori și elevilor care au contribuit la realizarea acestui bal de vis. A fost o seară de neuitat pentru mine şi sunt fericită că mi-a fost oferit titlul de Miss Boboc 2022”.

Fineas Lascu, Mister Boboc: „A fost o seară importantă în care s-a demonstrat că fiecare din noi este capabil de ceva extraordinar, că toţi avem un talent special care poate să ridice o sală în picioare. Deşi emoţiile vuiau în fiecare dintre noi, toţi au avut curajul de a face un pas spre victorie şi pentru împlinirea visului fiecăruia. Mulţumesc tutoror celor care s-au implicat în organizarea acestui bal şi tuturor celor care au încurajat concurenții”.

Foto: Vlad Rugină

Service camioane
Comments are closed.