Misiunile Jandarmeriei Alba din acest weekend

- Actualitate - mai 24, 2024
Distribuie

Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână. Colegii noștri vor veghea ordinea și siguranța publică la manifestările cultural-artistice și religioase de la Blaj, Alba Iulia, Zlatna, Cugir, Șugag și Ceru Băcăinți. De asemenea, vom avea în atenție și evenimentele sportive din următoarea perioadă precum:

Meciul de volei feminin din cadrul European Golden League, dintre echipele naționale ale României, Suediei și Azerbaidjanului, care se vor disputa la sala polivalentă Alba Blaj Arena;

Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CSM Unirea Alba Iulia – ACS Industria Galda, care se va disputa pe stadionul „Minaur” de la Zlatna;

Pentru ca evenimentele să se desfășoare în condiții de siguranță, adresăm participanților următoarele recomandări:

Să respecte măsurile impuse de organizatori și indicațiile forțelor de ordine;
Să acorde atenție sporită supravegherii copiilor, precum și bunurilor personale;

Atragem atenția suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, solicitați sprijinul forțelor de ordine din zonă sau apelați numărul unic de urgență 112.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul – IJJ Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.