Miercuri, mai multe localități din zona Apuseni au fost afectate de o întrerupere a apei potabile din cauza unei pană de curent la stațiile de pompare.

- Din Judet - iulie 26, 2023
Distribuie

Conform anunțului făcut de SC Apa CTTA SA – Sucursala Apuseni, în zona Ocoale, Gârda de Sus, furnizarea apei potabile a fost întreruptă în localitățile Ocoale, Hănășești, Dealu Frumos, Gârda Seaca și Ghețar. Energie electrică a fost lipsă în aceste stații de pompare și în rezervorul de înmagazinare a apei.

Reprezentanții operatorului au precizat că odată cu reluarea furnizării apei, consumatorii ar putea observa modificări ale parametrului turbiditate. În acest context, utilizatorii sunt sfătuiți să folosească apa doar în scop menajer până când situația va fi remediată.

Pentru a semnala eventuale perturbații sau probleme legate de furnizarea apei, locuitorii afectați pot contacta Dispeceratul Alba Iulia la numărul de telefon 0258.834501, astfel încât intervenția să fie realizată cât mai rapid posibil.

Această situație afectează comunitățile din zonă, iar autoritățile și operatorul de apă sunt mobilizați pentru a rezolva cât mai repede această problemă.

Vom urmări cu atenție dezvoltarea situației și vom reveni cu orice actualizări pe parcursul zilei.

Service camioane
Comments are closed.