Merită și Lucian Blaga un buchet de flori la câți bani i-a adus primarului Nistor! Ce semnifică papionul?

- GZ - ianuarie 17, 2023
Distribuie

Cu toți ne întrebăm ce semnifică papionul și ce e cu el pe Casa de Cultură. Oare doamnei directoare îi plac papioanele roșii sau buchetul de trandafiri de culoare roșie?

Oricum, așa cum se vede în fotografia făcută super profi de pozacii primarului Dorin Nistor, de Ziua Culturii Naționale, îndreaptă cu mâna dreaptă un buchet de trandafiri roșii către Casa de Cultură, în fața statuii lui Lucian Blaga. La câți bani i-a adus Lucian Blaga primarului Dorin Nistor merită și el un buchet de flori.

Dacă nu ar fi fost Lucian Blaga, de unde bani pentru dale, zugrăveli și acoperiș nou la anumite investiții. Turiștii lasă așa de mulți bani în vistieria Sebeșului și nu numai, după ce vin la spectacolele organizate în cinstea marelui om de cultură, de-i poți aduna și de pe jos, pe dale au fost găsite bancnote cu Lucian Blaga. Dar totuși, ce e cu papionul domnule primar?

Felicitări pentru accesul gratuit!

Sursa foto Facebook

GZ – Gluma Zilei – Aceasta categorie face parte din rubrica de divertisment. Continutul este considerat un pamflet si subiectele trebuie tratate ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.

Service camioane
Comments are closed.