Megapartidul PSD-PNL în București: Coaliția lui Nicu și Marcel se transformă în coaliția struțo-cămilă

- Actualitate - aprilie 23, 2024
Distribuie

După o ședință de 15 ore, alianța comasată dintre PSD și PNL a decis: cele două partide merg separat la Primăria Generală a Capitalei, dar au candidați comuni la primăriile de sector și la consiliile locale de sector, respectiv la consiliul general al Capitalei.

Liderii PSD și PNL au decis să meargă cu doi candidați la alegerile pentru primăria București: Sebastian Burduja, candidatul PNL, și Gabriela Firea din partea PSD.

Luni, 22 aprilie, când trebuia să își depună candidatura pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu a fost forțat să se retragă din cursa politică. Decizia a fost luată în secret, de către liderii PSD-PNL, după o ședință de 15 ore, încheiată târziu în noapte.

Cîrstoiu n-a candidat decât o lună pentru coaliția lui Nicu și Marcel… Doctorul Cătălin Cîrstoiu a fost candidatul coaliției PSD-PNL pentru Primăria București din 19 martie până în 22 aprilie 2024.

Noua situație pare să-l avantajeze pe primarul în funcție, Dan Nicușor, care avea până acum un adversar greu: Cristian Popescu – Piedone, candidatul PUSL.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.