Medalii de aur și argint pentru juniorii CS Unirea Alba Iulia la Campionatele Naționale de Atletism

- Din Judet - iulie 3, 2023
Distribuie

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, Alexandra Cristea și Albert Zaharia, au obținut medalii de aur și argint la Campionatele Naționale de Atletism, desfășurate sâmbătă și duminică (1-2 iulie), pe Stadionul Iolanda Balaș Soter din București.

Alexandra Cristea, pregătită de către antrenor Gabriel Avram, a obținut medalia de aur la Campionatul Național de Atletism, proba de 5.000 de metri, respectiv medalia de argint la proba 5.000 de metri marș. Astfel, Alexandra Cristea, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/ LPS Alba Iulia), se află la prima medalie de aur la o probă de alergare, obținută după un „finish” extraordinar: în ultimul tur, ea a reușit să-și devanseze concurentele cu 20 de metri, deși se afla în spatele lor la aproximativ această distanță.

Albert Zaharia, sportiv proaspăt legitimat la CS Unirea Alba Iulia și pregătit de către antrenoarea Mihaela Vlas, a obținut medalia de argint la proba de 5.000 de metri și s-a clasat pe locul 4 în proba de 3.000 de metri (probe de alergare).

Astfel, CS Unirea Alba Iulia obține la Campionatele Naționale de Atletism 3 medalii: una de aur și două de argint.

„Aceste rezultate de excepție nu ar fi fost posibile fără efortul susținut al antrenorilor și dedicarea părinților, care i-au sprijinit pe juniori în fiecare etapă a pregătirii și competiției. Este o dovadă clară că, atunci când există o echipă puternică și un suport adecvat, performanțele extraordinare devin posibile. Pe lângă o formă fizică excelentă, sportivii au avut și o tehnică impecabilă și o concentrare deosebită, demonstrând că sunt capabili să facă față presiunii competiției și să performeze la cel mai înalt nivel. Nu în ultimul rând, aceste performanțe sunt rezultatul unei munci asidue, a unei pregătiri intense și a unei determinări de fier. Felicitări!”, a transmis Daniela Moșneag – director CS Unirea Alba Iulia.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.