Sport

Meciul Austria-Macedonia de Nord de pe Arena Națională din București a avut loc în condiții sanitare excelente

1 Mins read

Federația Română de Fotbal anunță că la meciul Austria – Macedonia de Nord din cadrul EURO 2020 desfășurat la data de 13 iunie, pe Arena Națională din București, dintre cei 9082 de spectatori din tribune, 76% au primit brățările de acces pe baza actelor medicale care dovedeau vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală în ultimele 90 de zile sau un test RT-PCR negativ din ultimele 72 de ore. Ultimele două situații au fost extrem de rare, principala cale de imunizare fiind vaccinarea.

Restul spectatorilor în număr de 2136 au primit brățările de acces în urma testării rapide în centrele medicale acreditate EURO 2020 de la OK Medical și Complet Medical, începând cu 24 de ore înaintea deschiderii porților Arenei Naționale. Nu s-a semnalat niciun test pozitiv.

Personalul care a organizat meciul și cel care a asigurat serviciile pentru spectatori a fost de asemenea verificat: 976 de persoane erau imunizate prin vaccinare sau trecere prin boală, iar 376 au fost testate rapid – zero cazuri pozitive.

În zilele de meci, la Arena Națională este deschis un punct de vaccinare pentru românii care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19.

COMENTEZI?