MATIEȘ sare la gâtul tuturor ! TOȚI sunt vinovați pentru spitalele din România!

- Politice - martie 9, 2021
Distribuie
  • PSD vinovat că nu a făcut/ PNL vinovat că nu face!
  • PIETRELE DE MOARĂ: 7 spitale regionale nefăcute de PSD/ 67 de spitale închise de PNL
  • De 1,5 ani de când PNL este la guvernare, nu s-a pus încă temelia niciunui alt spital în România!

Senatorul PSD Alba, Călin Matieș, a avut o nouă ieșire haiducească pe pagina sa de Facebook. Văzut de mulți ca un reformator al mult prea prăfuitului PSD Alba, impotent în comunicare și tardiv în decizii (de multe ori chiar proaste, vezi cazul alegerilor la Alba Iulia și Sebeș, plus pierderea a peste 50% din primăriile de altădată), iar de alții doar un suflu nou, fără experiență în arta negocierii (unii folosesc și termenul blat în politica județului), cert este că senatorul Matieș a avut în ultima perioadă mai multe ieșiri. Unele fericite, altele mai puțin… Dar, deși în opoziție, deja a repurtat și o mare victorie pentru toți fermierii din Alba: ORDINUL 5 PORCI A FOST RETRAS DE MINISTRUL AGRICULTURII! Astfel că țăranii din Alba pot crește pe mai departe porci în gospodăriile lor, în ciuda unui proiect imbecil care ar fi urmat să le interzică acest lucru din luna septembrie 2021.

În ultima sa ieșire de astăzi, 9 martie, senatorul Călin Matieș a atacat problema bugetului din perspectiva Sănătății și a modernizării liniilor electrice din spitalele din România (unul dintre puținele sale amendamente din acest an).

Bugetul de la Sănătate: Guvernul PNL+USR-PLUS=0 au tăiat 2,6 miliarde de lei, aproape echivalentul a 2 campanii naționale de vaccinare antiCOVID!!

Banii care se bagă în sănătate și educație nu sunt CHELTUIELI, ci sunt INVESTIȚII!

Pentru cei care încă mai pun botul la faza cu cele 7 spitale regionale trâmbițate de liderii PNL, dar uită de cele 67 de spitale închise de Emil Boc (PNL) și Băsescu încă din 2011… PNL este la guvernare de 1,5 ani!!! Unde este măcar fundația la cele 7 spitale regionale pe care “incompetenții” din PSD nu au fost în stare să le facă în vechea guvernare?! Tot aruncăm mâța moartă de la unii la alții? Asta este politica zilelor noastre? Eu nu de asta am ales acum 5 luni să intru în politică!

Parlamentarii USR-PLUS au declarat că absolut toate amendamentele PSD au fost “o mizerie”!! Serios? ȘI CEL CU MODERNIZAREA REȚELELOR ELECTRICE A TUTUROR SPITALELOR DIN ROMÂNIA? Sau amendamentul cu DOTAREA DE URGENȚĂ A DETECTOARELOR DE FUM ÎN SPITALELE DIN ROMÂNIA? Tot o mizerie? Acum când ne băgați valul 3 pe gât și spitalele se umplu din nou de la o zi la alta? MIZERIE?? Rețelele electrice din toate spitalele vor fi din nou suprasolicitate la maximum…24/24!!!

Știu: toate guvernările din ultimii 30 de ani au avut mari carențe și au eșuat în gestionarea sistemului de sănătate! Dovadă că în 30 de ani s-a construit doar 1 spital!!! Un singur spital. Dar de ce nu începem să facem și ceea ce trebuie?!”, a postat acesta pe pagina sa de Facebook.

Service camioane
Comments are closed.