Marius Hațegan, candidat PNL pentru Primăria Alba Iulia: A fost semnat contractul de finanțare pentru lucrările de extindere rețea apă și canalizare în zona Orizont

- Administratie - mai 25, 2023
Distribuie

A fost semnat contractul de finanțare pentru lucrările de extindere rețea apă și canalizare în zona Orizont din Alba Iulia, cu finanțare prin programul guvernamental „Anghel Saligny”.

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei, a semnat documentul prin care se asigură finanțarea de peste 6,9 milioane de lei. În concluzie, am trecut de la stadiul de „vom face” la cel de „facem”.

Din fericire, banii guvernamentali din Programul Național de Investiții Anghel Saligny, inițiat de către PNL, vor porni investițiile, mai precis pe străzile: Azur, Zenit, Albatros, Uranus, Orizont 3, Orizont 4, Orizont 6, Orizont 9, Orizont 10, Orizont 16, Orizont 21, Orizont 23, Orizont 24, Orizont 25, Orizont 26.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care, în ultima perioadă, au susținut această alocare de fonduri și au grăbit semnarea acestui contract, în special colegilor mei din PNL, secretarul de stat Claudiu Răcuci, viceprimarului Marius Filimon, dar și celor care s-au implicat indiferent de partidul din care fac parte ori de funcția ocupată.

Aceste lucrări vin să completeze pe cele de extindere a rețelelor de distribuție a energiei electrice din cartierul Orizont, un proiect inițiat în anul 2019 de către administrația liberală condusă de Paul Voicu și executat în anii 2020-2021.

Lucrările de extindere a rețelelor electrice de distribuție în zonele periferice ale municipiului Alba Iulia, o preocupare permanentă a administrației liberale, vor continua și în perioada următoare.

În această săptămână s-a obținut autorizația de construire pentru proiectul de extindere a rețelelor electrice în zona cuprinsă între străzile Viadana – Apuseni – Făgăraș (limită cu comuna Ighiu), cunoscută și sub numele de „zona Pădurii”, proiectul tehnic fiind de asemenea avizat în prima comisie a DEER (Distribuție Energie Electrică România), execuția lucrărilor urmând a începe în luna iunie.

De asemenea, sunt în curs de atribuire alte două lucrări de extinderi a rețelelor electrice de distribuție, una pe strada Alcala de Henares și alta pe străzile Turnătoriei și Minerva din Bărăbanț.

Marius Hațegan, candidatul PNL pentru Primăria Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.