Marius Hațegan: Aproape jumătate din bugetul județean al anului va merge la investiții și dezvoltare (audio)

- Stirile Zilei - martie 2, 2021
Distribuie

Alba este printre puținele județe din România care își permit ca în acest an să aloce aproape jumătate din buget pentru investiții, a declarat Marius Hațegan, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba.

”220 de milioane de lei este bugetul propriu al Consiliului Județean Alba, diferența până la totalul de 600 de milioane reprezentând bugetul instituțiilor care sunt în subordinea Consiliului Județean. Aici nu discutăm de cele două societăți comerciale la care Consiliul Județean este acționar, respectiv societatea de apă și societatea de drumuri, care au bugete separate.

La acest buget propriu de 220 de milioane de lei se adaugă 110 milioane de lei din excedent, deci practic noi avem în acest an un buget propriu de 330 de milioane de lei. Și, accentuez, vom avea alocați aproape 50 la sută pe zona de investiții și dezvoltare, ceea ce este, în opinia mea, un lucru foarte bun. Dacă e să fac o paralelă cu alte consilii județene, care se chinuie să își rezolve partea de funcționare, în Consiliul Județean Alba lucrurile stau cu totul și cu totul diferit”, a explicat Marius Hațegan (AUDIO mai jos:)

Service camioane
Comments are closed.