Marcel Ciolacu și Victor Negrescu s-au întâlnit cu Comisarul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală

- Actualitate - mai 14, 2024
Distribuie

Mai mult pentru zonele rurale, mai bine pentru fermieri și satele românești. Am participat, împreună cu Prim-Ministrul Marcel Ciolacu și Ministrul Agriculturii, Florin-Ionuț Barbu, la discuțiile cu Comisarul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Janusz Wojciechowski.

Împreună am susținut necesitatea ca subvențiile pentru fermierii români să fie în media europeană. Simplificarea regulilor pentru protejarea agriculturii, combaterea comercializării produselor neconforme care ajung pe piața europeană, precum și nevoia unui sprijin mai mare pentru satele românești trebuie să fie în prim planul viitoarei politici agricole europene.

Am profitat de această ocazie pentru a-i reaminti comisarului despre petiția pe care am inițiat-o, alături de colegii din Partidul Social Democrat și PES activists România, „#SateRomâneştiCuBaniEuropeni”, aprobată de Parlamentul European, prin intermediul căreia venim cu soluții la toate aceste provocări.

Vom continua să ne luptăm și în viitoarea legislatură europeană pentru agricultură și zonele rurale din România. (comunicat Victor Negrescu)

CMF 41240002

Service camioane
Comments are closed.