Mai mulți absolvenți ai școlilor de poliție și-au început activitatea în județul Alba

- Administratie - aprilie 10, 2023
Distribuie

Luni, 10 aprilie 2023, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, s-au prezentat, pentru a-și prelua atribuțiile de serviciu, 9 absolvenții ai școlilor de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, promoția aprilie 2023.

Cinci dintre tinerii agenți au fost repartizați la posturile de poliție comunale (Galda de Jos, Noșlac, Râmetea, Cergău și Almașu Mare), câte unul la siguranță publică în cadrul polițiilor municipale Sebeș și Aiud, unul la compartimentul ordine publică din cadrul Poliției Orașului Cugir și unul la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia.

În următoarele 6 luni, tinerii absolvenți își vor desfășura activitatea sub coordonarea unui polițist cu experiență, după care vor susține examenul de definitivare în profesie, anunță IPJ Alba.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Alba i-a felicitat pe proaspeții polițiști, le-a urat bun venit în colectiv și le-a recomandat să urmărească, în permanență, îndeplinirea scopului profesional printr-o atitudine corectă, curaj, seriozitate, devotament și fermitate.

Service camioane
Comments are closed.