Lucrări de reparații la Cimitirul Eroilor din Alba Iulia

- Administratie - noiembrie 9, 2022
Distribuie

Primarul municipiului Alba Iulia a semnat un contract pentru efectuarea de reparații în Cimitirul Eroilor.

„Cinstindu-ne înaintașii, făcând cunoscute faptele și jertfa lor în slujba patriei, ne respectăm actele istorice și pe făptuitorii lor. Îngrijirea locurilor în care aceștia își dorm somnul de veci constituie nu numai un gest de recunoștință, ci și o dovadă de educație și cultură pentru generațiile viitoare.

Astăzi am semnat contractul de Intervenții asupra crucilor și aleilor la Cimitirul Eroilor din municipiul Alba Iulia. Aceste lucrări sunt impetuos necesare avînd în vedere că monumentele funerare au fost afectate de infiltrații de apă, plăcile care le îmbracă prezintă fisuri și au tendința de a se detașa, majoritatea crucilor sunt înclinate, ciobite sau sparte, înscrisurile de pe cruci nu sunt vizibile, iar în dreptul parcelei veteranilor lipsesc aleile amenajate, iar cele existente sunt denivelate sau deteriorate.

Lucrările, în valoare de 677.600 lei fără TVA, vor fi realizate de firma Gta Energy Grup S.R.L. din Tecuci, iar termenul de execuție și finalizare a lucrărilor este de opt luni de la data înscrisă în ordinul de începere al lucrărilor”, scrie Gabriel Pleșa într-o postare pe facebook.

Service camioane
Comments are closed.