Licitație pentru achiziția de echipamente medicale lansată de Spitalul Orășenesc Cugir

- Social - noiembrie 18, 2021
alba
Distribuie

Spitalul Orășenesc Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziția de echipamente medicale. Valoarea totală estimată a investiției este de 253.407,95 lei, fără TVA.

Obiectul contractului este furnizarea de echipamente medicale, cu instalare, punere în funcțiune ți instruirea personalului beneficiarului. Aparatele vor fi amplasate și utilizate în incinta Spitalului Orășenesc Cugir.

Serviciile medicale oferite au ca scop creșterea calitatii actului medical.

Spitalul Orășenesc Cugir dorește achiziția de echipamente medicale, inclusiv livrare, instalare, punere în funcțiune precum și instruirea personalului medical și tehnic din cadrul unității medicale în contextul necesității dotării autorității contractante cu aparatură medicală performantă, pe fondul lipsei acesteia, cu scopul asigurării unui nivel calitativ ridicat al serviciilor medicale.

Denumire echipament medicalCantitate
Sterilizator1
Aparat anestezie cunonitor inclus1
Sistem reanimare1
Incubator transport detașabil1

Toate produsele trebuie să fie acoperite de garanție pentru cel puțin 24 de luni. Perioada de garanție începe de la data recepției finale (calitative) respectiv încheierea procesului – verbal de recepție calitativa, acceptat fara obiecții.

Service camioane
Comments are closed.