Legitimat la CSM Unirea Alba Iulia, Vlad Stan a câștigat o medalie de aur la Campionatele Naționale de Șah la doar 7 ani!

- Alba Iulia - aprilie 17, 2024
Distribuie

Un moț de doar 7 ani marea surpriză a Campionatelor Nationale de Sah de șah pentru juniori. Vlad Stan a câștigat titlul național în proba de dezlegări!

Performanta remarcabila pentru Stan Vlad, un junior din Câmpeni antrenat de Mihnea Costachi și David Cordea, care la doar 7 ani a obținut medalia de aur la Campionatele Naționale de copii și juniori, proba de dezlegări.

în perioada 11-21 aprilie, la Eforie Nord se desfășoară cele 4 probe ale campionatelor nationale de sah pentru copii și juniori.

La proba de dezlegări, categoria sub 8 ani, Stan Vlad, legitimat la CSM Unirea Alba Iulia, s-a impus clar, cu 25 puncte din 30 posibile. Podiumul competiției a fost completat de Szabo Viktor și Bădescu Matei-Andrei, concursul reunind la start un număr de 35 participanți de la cele mai bune cluburi de șah din România.

Un rezultat bun a obținut și Macarie Maia-Elisabeta din Ighiu, de la același club, locul 8 la categoria fete sub 18 ani.

Campionatele Naționale continuă la Eforie Nord cu probele de șah clasic, șah rapid și blitz. (comunicat)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.