Kronospan donează un spirometru pentru Spitalul Municipal Sebeș

- Social - iunie 11, 2021
sebes
Distribuie

Aparatura performantă din spitale salvează vieți și ușurează munca personalului medical, permițând îngrijirea atentă a unui număr mai mare de pacienți. Pornind de la această nevoie permanentă, compania Kronospan a răspuns pozitiv solicitării Spitalului Municipal Sebeș, prin achiziția unui spirometru performant în valoare de peste 14.000 lei, care să susțină eforturile personalului medical din județ.

Spirometrul care era necesar bunei funcționări a Cabinetului de Pneumologie – Dispensar TBC este un aparat care măsoară capacitatea de respirație a plămânilor. În ultima perioadă, în contextul dificil al pandemiei de coronavirus, medicii s-au confruntat cu numeroase cazuri de disfuncții la nivelul căilor respiratorii și dificultăți grave de respirație. Reacția imediată și sigură este, în multe dintre aceste cazuri, singura șansă de salvare a pacienților.

Având în vedere atitudinea de responsabilitate față de mediul înconjurător și față de comunitate pe care Kronospan a promovat-o permanent de la momentul intrării sale pe piața românească, sprijinul astfel oferit este un gest de solidaritate față de toți cei care pot primi o șansa în plus la o viață cât mai bună.

Service camioane
Comments are closed.