Junioara Alexandra Cristea, legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint la Campionatele Naționale de Marș

- Din Judet - mai 31, 2022
Distribuie

Alexandra Cristea, legitimată la CS Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Campionatele Naționale de Marș – Juniori 2, desfășurate sâmbătă și duminică, 28-29 mai, pe stadionul municipal din Pitești „Nicolae Dobrin”.

Rezultatul este cu atât mai merituos în contextul în care Alexandra Cristea a obținut acest rezultat, la juniori 2, deși are vârsta de juniori 3. Născută în anul 2007, ea a concurat la competiția destinată atletelor născute în anii 2005 și 2006.

Astfel, la proba de 5.000 de metri marș, a obținut titlul de vicecampioană națională cu timpii 25:34:37 – un rezultat extraordinar inclusiv la nivel internațional la categoria sa de vârstă.

Sportiva este pregătită de prof. Gabriel Avram, are dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și LPS Alba Iulia), fiind elevă în clasa a VIII-a la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” și intenționează să urmeze Liceul cu Program Sportiv.

La această competiție, au mai participat și sportivele noastre Cristina Ciucă (antrenată de către prof. Mihaela Vlas) și Ema Tăușan (antrenată de către prof. Gabriel Avram) care au avut evoluții foarte bune. Cele două atlete sunt legitimate și la LPS Alba Iulia.

Service camioane
Comments are closed.