Județul Alba: Veteranul de război Gheorghe Tamaș a împlinit 100 de ani

- Din Judet - ianuarie 13, 2023
Distribuie

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia i-au fost alături astăzi veteranului de război Gheorghe Tamaș, din Daia Română, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. Elevii caporal Diana Cîrciu și Gabriel Băldean, alături de domnul maior Cosmin Stan, i-au transmis venerabilului veteran urările de sănătate, la mulți ani și recunoștință din partea comandantului colegului militar și a colegilor, la acest moment aniversar.

Veteranul de război Gheorghe Tamaș i-a primit cu bucurie și le-a transmis elevilor să învețe bine și să își servească și ei patria la fel cum și a făcut și el.

Alături de elevii militari l-au felicitat pe venerabilul veteran și reprezentanți ai Garnizoanei Sebeș, Centrului Farmaceutic Zonal Sebeș – Alba, unitate din subordinea Direcției Medicale, și ai Cercului Militar Alba Iulia.

Veteranul de război Gheorghe Tamaș s-a născut în data de 12 ianuarie 1923 la Daia Română și a făcut parte din Divizia 20 Artilerie, ca observator și a luptat în al Doilea Război Mondial în Cehoslovacia, în perioada 1944 – 1945.

Vă dorim multă sănătate și un călduros „La mulți ani”!

Sursă: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”
Foto: Maior Iulian Gorun

Service camioane
Comments are closed.