Județul Alba: Amenzi de peste 93.000 de lei dat de polițiști într-o acțiune pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională

- Actualitate - aprilie 29, 2024
Distribuie

În perioada 26-27 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 912 persoane și au fost verificate 521 de autovehicule.

De asemenea, au fost constatate 429 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice și la cele privind liniștea și ordinea publică, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 93.180 lei.

Au fost efectuate 189 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 16 permise de conducere, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare și au fost constatate 16 de infracțiuni.

Service camioane
Comments are closed.