Jocuri de culise la PSD Sebeș și PSD Alba (Scrisoarea unui Cetățean)

- Anchete - iulie 1, 2022
Distribuie

Corneliu Mureșan, subprefect al județului Alba scrie pe pagina de Facebook că ”Spiritul de echipă, dorința de a câștiga, colegialitatea și sprijinul reciproc dau forță echipei și o împing spre victorie.
La Sebeș a avut loc un eveniment de socializare menit să unească relațiile dintre colegi. Mult succes organizației la viitoarele activități!”.

”Dacă e să comentez acest fragment vă spun cu sinceritate că spiritul de echipă nu există în actualul PSD Sebeș și PSD Alba, dar dorința de a câștiga este pentru fiecare.

Toți vor să fie președinți de partid, candidați de primar și mai ales funcționari plătiți de la stat.
Primul exemplu este președintele interimar al partidului, baronul PSD din Ciuruleasa care țintește funcția supremă în partid și este de mulți ani plătit din banii statului ca și primar, iar acum ca și deputat.
Radu Cristian, fost penelist țintește funcția de președinte de organizație a PSD Sebeș și de primar. Să fie oare la ordinele partidului? Și el este angajat într-un loc bine platit la stat unde vicepresedinte este tot un pesedist, dar unul cu talent la vorbitul în public.

Măcar Daniel Zdrânc știe ce vorbește, ceilalți doi menționați până acum au dificultății cu arta vorbirii în public, mai ales președintele partidului care se descurcă, din punctul meu de vedere, mai rău ca Adrian Bogdan, fostul viceprimar PNL de la Sebeș, cel mai probabil viitor candidat la primăria Sebeș tot din partea PSD.
Despre evenimentul de socializare ce să vă zic? Să vedem cine a achitat nota de plată!?! Probabil unul dintre viitorii președinți de partid…”

Puteți trimite părerile dvs pe care le vom publica la rubrica:”Scrisoarea unui cetățean”. Vă mulțumim!
Aceasta a fost scrisoarea unui albaiulian. Numele este protejat prin cererea celui care a trimis această scrisoare.

Dispozițiile art. 49 din Decizia 220/2011 prevăd faptul că “Orice persoană fizică sau juridică ale cărei drepturi sau interese legitime au fost lezate prin prezentarea în cadrul unui program audiovizual a unor fapte neadevărate beneficiază de dreptul la replică.”

Conform art. 30  alin. 1 din Constituția României “Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.”

Service camioane
Comments are closed.