Jandarmii la datorie de Paștele catolic și Floriile ortodoxe

- Administratie - aprilie 6, 2023
Distribuie

În acest sfârșit de săptămână, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba vor fi prezenți pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, în 35 de locații pe timpul desfășurării manifestărilor care vor avea loc duminică 9 aprilie, cu ocazia Floriilor ortodoxe și Paștelui catolic.

Pentru buna desfășurare a acestor activități Jandarmeria Alba coordonează activitățile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor și va desfășura activități de prevenire și combatere a fenomenelor infracționale și contravenționale în zona destinată acestor activități precum și pe străzile adiacente.

Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea publică, Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba face următoarele recomandări:

-respectați măsurile stabilite de organizatori precum și indicațiile și îndrumările jandarmilor;

-evitați implicarea în conflicte de orice natură;

-acordați atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale, evitând pe cât posibil să aveți la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenția persoanelor rău intenționate;

-părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii;

De asemenea, în această perioadă jandarmii montani vor acționa zilnic în sprijinul turiștilor din zona stațiunilor Șugag, Arieșeni și Roșia Montană, fiind pregătiți să intervină în situații de urgență sau atunci când situația o impune. Jandarmii montani recomandă iubitorilor de drumeții să aibă în vedere condițiile meteo locale, starea traseelor, echiparea corespunzătoare, alegerea traseului în funcție de pregătirea fizică și respectarea traseelor marcate.

În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, solicitați ajutorul forțelor de ordine sau apelați numărul unic de urgență 112.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.