Jandarmeria Alba și-a prezentat bilanțul pe anul 2020

- Evenimente - ianuarie 25, 2021
Distribuie

La sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba a avut loc, luni, în sistem de videoconferință, bilanțul instituției pe anul 2020.

Au participat prefectul Nicolae Albu, împreună cu col. Marius Giurea – Inspectorul Șef al I.J.J. Alba, lt. col. Tudor Pașca – Prim Adjunct al Inspectorului Șef al I.J.J. Alba, lt. col. Alexandru Bleașcu -Adjunct al Inspectorului Șef al I.J.J. Alba, cms. șef. Florin Dogaru – Inspector Șef al I.P.J. Alba și lt. col. Ovidiu Costea – Inspector Șef al I.S.U. Alba.

Jandarmeria Alba, ca instituție direct implicată în gestionarea situației de la nivel local, a desfășurat peste 10.300 de misiuni din sfera ordinii publice. Se remarcă o creștere semnificativă a patrulelor desfășurate în sistem independent și integrat (alături de poliție), reprezentând o creștere cu 260% față de anul 2019.

În vederea respectării măsurilor stabilite pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, au fost executate aproape 700 de misiuni de asigurare și de protecție a zonelor aferente locațiilor de carantină, fiind angrenați peste 2.000 de jandarmi.

În ceea ce privește gestionarea apelurilor de urgenţă prin sistemul 112, I.J.J. Alba a intervenit în anul 2020 la peste 500 de apeluri. Acţiunile de intervenţie au avut ca scop rezolvarea cu operativitate a urgenţelor cetăţenilor, urmărindu-se reducerea timpului de reacţie până la prezentarea echipajelor de intervenţie la locul producerii acestuia.

Service camioane
Comments are closed.