IPJ ALBA – POST DE PSIHOLOG LA STRUCTURA SIGURANȚĂ ȘCOLARĂ, SCOS LA CONCURS, PRIN ÎNCADRARE DIRECTĂ

- Anunturi Publice - septembrie 29, 2021
alba
Distribuie

Inspectoratul de Poliție Județean Alba recrutează candidați pentru concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, în vederea ocupării unui post vacant de ofițer, specializarea „Siguranță Școlară – psiholog” la Biroul Siguranță Școlară.

Persoanele care doresc să se înscrie, în vederea participării la concurs, pot să o facă până la data de 05.10.2021, inclusiv, în zilele nelucrătoare, iar în data de 05.10.2021 doar până la ora 16:00, on-line, prin transmitere la adresa de email valentin.crișan@ab.politiaromana.ro a documentelor menționate în anunțul postat pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Candidații trebuie să dețină studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea psihologie sau studii superioare absolvite cu diplomă de licență, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) în specializarea psihologie.

De asemenea, candidații trebuie să dețină atestat de psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea psihologie aplicată în domeniul securității naționale, eliberat de Colegiul Psihologilor din România.

Concursul va consta într-o probă scrisă, constând în rezolvarea unui test-grilă.

Condițiile generale de participare, tematica și bibliografia de concurs dar și alte precizări sunt cuprinse în anunțul de recrutare.

Reamintim faptul că, în această perioadă, Inspectoratul de Poliție Județean Alba recrutează candidați pentru ocuparea a 19 posturi de ofițeri și agenți de poliție, prin încadrare directă, din care 14 posturi de ofițeri de poliție și 5 posturi de agenți de poliție.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

La data de 24 septembrie s-a încheiat perioada de înscriere pentru ocuparea, prin încadrare directă, a 9 funcții de ajutor șef de post.

Două sute douăzeci și cinci de candidați s-au înscris la concurs, iar în perioada 11 – 19 octombrie 2021, cei ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie 2021, se va desfășura proba scrisă, de tip test grilă.

Numirea pe posturi a candidaţilor declaraţi „admis” se va realiza în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Service camioane
Comments are closed.