IPJ Alba: 9 persoane amendate în ultimele 24 de ore pentru că nu au respectat măsurile de protecție individuală

- Din Judet - iunie 9, 2021
covid
Distribuie

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 262 de persoane aflate în carantină, 59 aflate în izolare și au fost organizate 12 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 365 de persoane. Alte 32 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 37 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 61 de terase, restaurante, fastfood-uri și 82de mijloace de transport, din care 23 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 9 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Amintim faptul că purtarea măștii de protecție este, în continuare, obligatorie în spațiile publice închise, în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spațiile comerciale, precum și în spațiile publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transport în comun.

Stimați cetățeni, având în vedere că virusul este în continuare prezent, vă recomandăm să nu vă expuneți la riscul de a vă infecta.

Acțiunile de control vor continua.

Service camioane
Comments are closed.