Inimioare pentru un zâmbet, campanie umanitară la Aiud

- Actualitate - februarie 15, 2024
Distribuie

Asociatia Caritabilă „Maria Agapia” Aiud lansează Campania umanitară de strângere de fonduri „Inimioare pentru un zâmbet”.

Comunitatea noastră este în aceste zile greu încercată prin suferință unui copil. Orice suferință a oricărui copil din această lume este grea. Dar greutatea ei este nedrept de împovărătoare pentru ANDREI ROBERT. Are 14 ani și de mai bine de o jumătate de an trăiește prin spitale. Diagnosticul lui este atât de grav încât ar speria și un adult puternic.

Pentru Andrei Robert nu este nimic mai important decât speranța că se va întoarce la școală, la colegii lui, la fratele geamăn.

Ar avea nevoie de un transplant de măduva.

Noi nu putem finanța așa ceva. Dar putem face începutul, putem da încredere copilului și familiei sale, putem aduce SPERANȚA că lucrurile ar putea evolua spre mai bine.

Asociația Maria Agapia organizează un „târg de inimioare” la Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud, în data de 22 februarie 2024,între orele 12.00 și 16.00.

În schimbul unei sume de bani, cât de mică, veți primi alături de recunoștință noastră O INIMIOARĂ care să vă amintească ce gest minunat ați făcut în această zi.

Donații pot fi făcute în contul asociației RO15 RNCB 0005 0210 6334 0001 .

Informații suplimentare la telefon 0740.362.470.

Vă așteptăm pe toți,
dr. Câmpean Adriana, președinta asociației.

Service camioane
Comments are closed.