În urma unui accident rutier petrecut pe DN 67C Transalpina, în localitatea Șugag, județul Alba, un șofer a fost rănit, iar mașina sa s-a răsturnat pe șosea

- Din Judet - iulie 28, 2023
Distribuie

Circulația rutieră se desfășoară în prezent alternativ, sub supravegherea poliției, ceea ce duce la îngreunarea traficului în zonă. Potrivit informațiilor furnizate de Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției, iar în urma impactului el a suferit diferite leziuni și a fost evaluat medical. Se estimează că traficul se va relua în mod normal în aproximativ 45 de minute de la momentul în care a fost anunțat accidentul.

În conformitate cu informațiile oferite de IPJ Alba, traficul pe DN 67C între Sușag și Barajul Oașa este îngreunat din cauza unui accident rutier. Conform primelor rapoarte, un singur autoturism a fost implicat în accident, care a intrat în coliziune cu un parapet, rezultând în răsturnarea sa. O persoană a fost ușor rănită în urma incidentului. Echipa de cercetare se află încă la fața locului pentru a investiga cauzele exacte ale accidentului.

Service camioane
Comments are closed.