În perioada august 2022 – februarie 2023, șase tineri au furat 130 de suluri de sârmă împletită din hala unei firme din comuna Valea Lungă

- Din Judet - martie 10, 2023
Distribuie

Joi, 9 martie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat 6 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba, ca persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă care a fost sesizată poliției în dimineața aceleiași zile.

Polițiștii au reconstituit șirul de infracțiuni comise de cei șase tineri: în perioada august 2022 – februarie 2023, cei 6 tineri au furat 130 de suluri de sârmă de plasă împletită, din hala unei societăți comerciale din comuna Valea Lungă, în care ar fi pătruns prin escaladarea unui geam.

Valoare prejudiciului a fost estimată de către reprezentanții societății comerciale păgubite la 16.000 de lei și a fost, în mare parte, recuperat.

Cinci dintre tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în cursul zilei de azi, 10 martie, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

Service camioane
Comments are closed.