În județul Brașov, a fost descoperită o ipografie de bani falși în urma unei tranzacții frauduloase.

- Nationale - iulie 26, 2023
Distribuie

Doi cetățeni din municipiul Brașov au cumpărat o mașină din Ploiești și au plătit cu bancnote false de 100 de lei.

Evenimentul a avut loc pe data de 21 iulie, iar polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au intervenit prompt în urma unei alerte și i-au identificat pe suspecți. În urma perchezițiilor, au fost confiscate 40 de bancnote false de 100 de lei.

Această situație ridică îngrijorări în privința circulației de bani falsi în zonă și subliniază importanța vigilenței și a verificării autenticității bancnotelor. Poliția acționează cu promptitudine pentru a identifica și stopa astfel de activități ilegale.

Este important ca publicul să fie conștient de riscul bancnotelor false și să informeze autoritățile în cazul în care identifică astfel de cazuri. Rămânem dedicați aducerii la cunoștința publicului a informațiilor relevante și vom continua să urmărim această situație pentru a aduce la lumină orice dezvoltare nouă. Rămâneți pe frecvența noastră pentru cele mai actualizate știri despre acest incident și alte informații relevante din județul Brașov!

The post În județul Brașov, a fost descoperită o ipografie de bani falși în urma unei tranzacții frauduloase. first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.