Green Fashion Show: Parada costumelor eco de la Alba Iulia

- Din Judet - mai 25, 2023
Distribuie

Aflat la ediția a X-a, evenimentul Green Fashion Show a atras un public numeros pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia din Cetatea Alba Carolina în data de miercuri 23 mai.

Miercuri, 24 mai 2023, peste 100 de tineri din liceele de pe raza județului Alba au participat în calitate de concurenți la spectacolul-concurs Green Fashion Show care a marcat finalul Campaniei „eCOol” 2023.

Câștigătorii marelui premiu, o „eco” excursie oferită de organizatori, au fost grupurile: Aquaria de la Școala de Arte și Meșteșuguri din Alba Iulia pentru „cel mai convingător mesaj eco”, GAEA de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia pentru „cea mai bună reprezentație” și The Universe of Nature de la Liceul „Dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieș pentru „cea mai bună colecție”.

De asemenea, am mai fost oferite alte 10 premii individuale, 5 pentru cea mai bună prezență scenică și 5 pentru cei mai buni designeri.

La finalul concursului, spectatorii au avut parte de un concert susținut de Mario Fresh care a încântat publicul prezent la eveniment creând o atmosferă plină de energie.

Organizatorii evenimentului, Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Județean Alba, doresc să mulțumească tuturor celor care au contribuit la succesul acestei ediții a Green Fashion Show, în special elevilor, profesorilor dar și partenerilor campaniei: Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Service camioane
Comments are closed.