Gala Premiilor Bibliotecii: Bibliotecarul anului 2022 în județul Alba este Luminița Doboș de la Stremț

- Din Judet - decembrie 20, 2022
Distribuie

Luni, 19 decembrie 2022, la Hotel Cetate din Alba Iulia a avut loc acordarea Premiilor Bibliotecii Județene Alba. Premiile au fost înmânate de conducătorii celor două instituții organizatoare: Ion Dumitrel (CJ Alba) și Silvan Stâncel (Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba).

În cadrul Galei au fost premiați scriitori, jurnaliști, ONG-uri, sponsori, colaboratori (școli, grădinițe etc), parteneri, voluntari, angajații Bibliotecii Județene Alba, bibliotecarii și bibliotecarele din județ.

Titlul de Bibliotecar al anului 2022 a fost acordat Luminiței Doboș Moga de la Biblioteca Comunală Stremț.

„În aceasta seara la Alba Iulia, onorată sa primesc titlul de „Bibliotecarul Anului 2022”! De asemenea, Diploma pentru Biblioteca Comunală Stremț, în semn de recunoaștere, apreciere și implicarea în desfășurarea proiectelor culturale în anul 2022.

O gală de Excepție, despre Carte, Cultură și Oameni dedicați! Mulțumesc, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”, Consiliului Județean Alba și tuturor celor care simt Cultura la adevărată valoare! Felicitări tuturor! Sărbători binecuvântate!”, a scris Luminița Doboș într-o postare pe facebook.

Service camioane
Comments are closed.