Gabriel Pleșa: Sărbătoarea de Halloween, un succes la Școala Gimnazială Micești

- Din Judet - noiembrie 1, 2023
Distribuie

:

Sărbătoarea Halloween-ului, un succes la Școala Gimnazială Micești

Cu o seară de Halloween memorabilă, Curtea Școlii Gimnaziale Micești s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru peste 200 de copii entuziaști. Evenimentul, intitulat „Hallowinners,” a fost organizat sub îndrumarea primarului Gabriel Pleșa și a adus bucurie și distracție copiilor care au participat.

În această seară plină de magie și mister, copiii au fost îmbrăcați în costume spectaculoase, au sculptat bostani și au purtat măști înfricoșătoare. Atmosfera a fost una plină de entuziasm și spirit festiv.

Evenimentul Hallowinners nu s-a limitat doar la costumații și decoruri. Copiii au fost răsplătiți cu dulciuri și diplome de participare, care au adus un plus de amuzament și satisfacție la această sărbătoare de Halloween.

Primarul Gabriel Pleșa a subliniat importanța acestor momente de bucurie și comunitate pentru copiii din Micești și a exprimat satisfacția sa că evenimentul a fost un succes, aducând un zâmbet pe chipurile celor mici.

Halloween-ul de la Școala Gimnazială Micești a fost, fără îndoială, o seară plină de amuzament și de neuitat pentru toți cei implicați.

Service camioane
Comments are closed.