EvenimenteExternePe Surse

Fundația Kronospan – Ajutor pentru Ucraina

În contextul actual este important să fim aproape unii de alții și să dăm o mână de ajutor celor care au nevoie. Fundația Kronospan își propune să se implice activ și constant pentru a fi aproape de cei aflați în pericol, de cei care se află acum dincolo de frontieră, în Ucraina, și nu reușesc să plece.

Poate că este dificil ca, din siguranța caselor noastre, să percepem cu adevărat drama prin care trec oamenii din Ucraina în aceste zile. Sirene, bombe, avioane care se prăbușesc, acestea sunt acum sunetele primăverii în Ucraina.

Oamenii își părăsesc casele, copiii rămân fără părinți, femeile își văd soții, frații sau tații, poate pentru ultima oară.

Acum, într-o perioadă de nevoie și disperare, Fundația Kronospan lansează un apel la acțiune către toți partenerii săi: Ucraina are nevoie de ajutorul nostru – Alăturați-vă nouă pentru a ajuta oamenii!

De la cele mai mici necesități, cum ar fi apă și alimente, până la echipamente medicale complexe, toate sunt nevoi urgente în zilele noastre. Donația ta ne va ajuta să oferim cetățenilor care locuiesc în Ucraina provizii de hrană, rechizite medicale, haine și tot ce au nevoie pentru a supraviețui războiului. Toate acestea sunt trimise periodic la Kronospan UA din Novovolynsk. De aici sunt sortate și distribuite persoanelor aflate în nevoie.

Să arătăm împreună că, indiferent din ce țară suntem, ne pasă de oamenii din jurul nostru!

Pe pagina Fundației Kronospan găsiți toate informațiile necesare cu privire la modul în care vă puteți implica pentru a ajuta oamenii din Ucraina.

Slava Ukraini!

COMENTEZI?