Florin Roman: Un sondaj național pentru alegerile locale dădea azi PNL la circa 2% în spatele PSD

- Actualitate - aprilie 25, 2024
Distribuie

Până astăzi, 24 aprilie, candidații liberali la alegerile locale au susținerea a peste 1,1 milioane de români, care au semnat pentru PNL!

O spun cu toată mândria ca liberalii sunt cei mai buni primari și președinți de CJ din România! Acolo unde sunt administrații liberale e dezvoltare, acolo unde sunt socialiștii e sărăcie!

Un sondaj național pentru alegerile locale dădea azi PNL la circa 2% în spatele PSD, în condițiile în care PSD a luat mulți primari liberali. De asta spun ca noul PSD este tot vechiul PSD!

La locale, lupta va fi doar intre PNL și PSD. Cei care votează alte partide, dau de fapt un vot care nu are forța!

Ilie Bolojan și Florin Birta la Bihor, Ionel Bogdan la Maramureș, Nelu Turc la Bistrița, Emil Boc și Alin Tise la Cluj, Iustin Cionca și Călin Bibart, la Arad, Dinu Iancu Salajan la Sălaj, Ion Dumitrel și Gabriel Plesa, la Alba, Daniela Câmpean la Sibiu, Florin Oancea, la Deva, Adi Vestea la Brașov, Costel Alexe și Mihai Chirica la Iași, Gheorge Flutur la Suceava, Ioan Popa și Romeo Dunca la Caras, Hubert Thuma la Ilfov, Ciprian Ciucu la sectorul 6, Virgil Chitac la Constanța, Ștefan Ilie la Tulcea, Adrian Angelescu la Giurgiu alături de cei peste 1200 de primari liberali, 14000 de consilieri locali și președinții liberali de CJ, au demonstrat ca folosesc cei mai bine banii europeni pentru a dezvolta localitățile lor!

Vom continua să strângem semnături pentru aleșii PNL și va îndemn să semnați pentru ei! Semnați concret pentru fapte, nu povești!

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.