Florin Roman (PNL) se disociază de linia PNL! USR, PSD și PNL au validat mandatul lui Tobă!

- Politice - februarie 17, 2021
Distribuie

Vot halucinant dat în Parlamentul României de deputații acestei țări, de la mai toate partidele. Aproape în masă, membrii PNL și USR-PLUS, dar și PSD l-au validat pe Francisc Tobă. Numele acestuia apare în dosarul represiunii de la Sibiu din timpul Revoluției din 1989. El a fost ales deputat de Brașov pe listele AUR (ca multe alte personaje reprobabile). După alegeri însă, formațiunea l-a exclus și a cerut ca mandatul său să nu fie validat.

Nu a fost să fie. Francisc Tobă a depus astăzi jurământul în Camera Deputaților și a devenit oficial parlamentar al României, după ce plenul a votat validarea mandatului de deputat, după ce Comisia de validare a înaintat un raport în acest sens. Au fost 155 de voturi „pentru”, 8 voturi „împotrivă”, o abţinere, în timp ce trei deputaţi nu au votat.

În replică, deputatul PNL Florin Rman a publicat pe contul său de Facebook: “Mă DISOCIEZ TOTAL și fără echivoc de votul colegilor liberali din conducerea Parlamentului, care au votat pentru validarea mandatului lui Francisc Tobă!

Nu pot accepta un TROC MURDAR, un vot în plus, pentru validarea celui care a condus trupele de represiune, în timpul Revoluției din 1989, la Sibiu.

Pentru mine este de neacceptat! Politica aceasta, fără principii morale, nu are nicio legătură cu ceea ce aștept de la actuala coaliție.

Rușinos! Am rugămintea către cei care au votat aceste mizerii să vină cu explicații. Este imperios necesar❗️”, arată Florin Roman (PNL).

Redacția noastră cere fiecărui parlamentar de Alba în parte să își explice public votul. DE URGENȚĂ!!! Aveți această obligație morală față de noi toți, dragi parlamentari, indiferent de partidul care v-a trimis/cocoțat în Parlamentul României! Să nu aveți impresia că veți scăpa de acest răspuns. Ne vom asigura ca la momentul potrivit să oferiți public motivarea votului Dvs!

Service camioane
Comments are closed.