Florin Roman despre Decalogul minciunilor „cuplului netradițional”, Negrescu și Mureșan

- Actualitate - iunie 6, 2024
Distribuie

Astăzi o să fac, cu amuzament, un decalog al minciunilor cuplului netradițional, Negrescu cu posetuta lui asortată, Mureșan din județul Alba:

1.Ei spun ca vor câștiga alegerile-minciuna 😂😂😂! Adevărul este ca dl Ion Dumitrel va obține un scor de peste 60%, iar Gabriel Pleșa peste 52%.

2.Ei spun ca vor obține un scor istoric-minciuna😂😂😂! Adevărul este ca cuplul va avea cel mai prost rezultat, iar PNL va avea circa 70 de primari din 78.

3.Ei spun ca aici e cel mai mare preț la apă și canal – minciuna! Adevărul este ca cele mai mari prețuri sunt la Brăila lui Tudose, la Slatina, Vaslui, Galați, Bistrița, toate fiefuri PSD!

4.Ei spun ca vor să facă schimbarea de generații – minciuna! Adevărul e ca poate se referă la schimbarea de gen, întrucât Negrescu a promovat proiectul de lege privind parteneriatul civil. Vă pupă tata:))

5.Ei spun ca în Alba, nu s-a făcut nimic – minciuna. Adevărul e ca Alba, sub administrațiile liberale este model de dezvoltare la nivel național și este în topul “bogăției” pe cap de locuitor!

6.Ei spun ca fac un spital – minciuna. Adevărul este ca noul spital este făcut de liberali, iar spitalul este în subordinea CJ Alba, nu a Parlamentului European. PSD s-a opus acestui proiect și l-a scos din PNRR. În august încep lucrările., la spitalul de 55 milioane euro.

7.Ei spun ca fac un campus de învățământ dual – minciuna. Adevărul este ca titularii de proiect sunt Gabriel Plesa și Ion Dumitrel, iar finanțarea este de 25 milioane de euro.

8.Ei spun ca fac centura de nord dacă câștigă primăria – minciuna!😂😂😂 Adevărul este ca CJ a lucrat deja cu proiectantul partea de proiectare și nu vor câștiga la Alba Iulia în următorii 100 de ani!

9.Ei spun ca au un plan de miliarde de euro – minciuna. Adevărul este ca banii sunt aduși de primarii liberali prin proiecte, iar Negrescu fură munca lor.

10.Ei spun ca au dus o campanie pe soluții – minciuna. Adevărul este ca PSD a dus doar o campanie negativă, de denigrare a tot ce s-a făcut bun în Alba!

Au încălcat toate cele 10 porunci biblice, dar în special au fost fățarnici, au furat și au mințit! Dumnezeu să-i ierte!

Duminică le plătim la vot! Un vot pentru PNL înseamnă un vot pentru Alba!

O să fie foarte bine!

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.