Femeile din Cugir sărbătorite de social-democrați

- Din Judet - martie 9, 2023
Distribuie

Peste 250 de doamne și domnișoare social-democrate, prezente la petrecerea organizată de 8 Martie, la Cugir!

La Cugir avem o organizație de femei social-democrate puternică, unită și foarte bine organizată, atât în momentele importante pentru viața unui partid, cât și evenimentele de socializare.

Am participat, astăzi, alături de președintele PSD Alba, deputat Radu Tuhut, președintele PSD Alba Iulia, Călin Gheorghe Maties-senator la petrecerea dedicată Zilei Femeii de la Cugir. Mulțumesc pentru invitație și primire tuturor colegilor de aici, doamnei Julieta Isarie – președinte OFSD Cugir și domnului Mircea Trifan – președinte PSD Cugir.

PSD a lansat mai multe politici publice de susținere a femeilor. Ministrul Familiei, Gabriela Firea și președintele PSD, Marcel Ciolacu, au depus în Parlament, la finalul anului trecut, un proiect de lege care prevede asigurarea pentru femei a unei cote de cel puțin 30% pe listele de la alegerile locale și în consiliile de administrație ale companiilor de stat.

De asemenea, Ministerul Familiei lucrează la introducerea unui impozit preferențial pentru mamele cu mai mult de 3 copii și la beneficii fiscale pentru angajarea femeilor peste 40 de ani sau a mamelor cu mai mulți copii.

Corneliu Mureșan, PSD Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.