EXCLUSIV: Primarul Gabriel Pleșa respinge acuzațiile de traseism politic în contextul deciziei de revenire în PNL

- Pe Surse - decembrie 11, 2023
Distribuie

Primarul Gabriel Pleșa respinge acuzațiile de traseism politic și condamnă fenomenul în contextul deciziei de revenire în PNL

Primarul Gabriel Pleșa din Alba Iulia a emis un răspuns ferm la acuzațiile de traseism politic, subliniind că decizia sa de a se întoarce în PNL nu poate fi interpretată ca un gest de trădare sau schimbare bruscă a orientării politice. Într-un interviu exclusiv, Pleșa a detaliat parcursul său politic, subliniind faptul că a activat constant în cadrul PNL și că principiile sale liberale și de centru-dreapta rămân constante și solide.

În legătură cu fenomenul traseismului politic, primarul Pleșa a condamnat ferm această practică, subliniind că devine toxică pentru democrație atunci când este motivată de interese personale și nu de responsabilitatea față de comunitate. El a subliniat importanța luării deciziilor politice în interesul cetățenilor și al orașului în care activează.

Declarațiile sale vin ca răspuns la criticile și speculațiile apărute în urma deciziei sale de a reveni în rândurile PNL cu aproximativ un an înainte de alegeri.

Jurnalist HIT FM: Ce părere aveți despre faptul că unii vă numesc traseist politic din cauza deciziei de a vă întoarce în PNL cu aproximativ un an înainte de alegeri?

Gabriel Pleșa:
Nu pot fi numit traseist politic, nici măcar de adversarii politici!
E stupid, eu am activat 22 de ani în PNL, am fost președintele PNL Alba Iulia, timp de opt ani, am fost consilier local liberal, timp de patru ani, viceprimar liberal, cinci ani, dorm, avind pe noptieră de ani de zile, extraordinară carte a lui Ion Novacescu-Ion I.C. Brătianu Strategiei și Management Politic, modelul meu de om politic și de stat,iar cineva se mai îndoiește de crezul meu liberal și de centru-dreapta!?
Am analizat îndelung acest lucru și consider ca am luat cea mai bună decizie pentru oraș și oameni!

Jurnalist HIT FM: Ce părere aveți despre traseiștii politici în general, ca fenomen politic?

Gabriel Pleșa: Evident ca traseismul politic, e un fenomen toxic pentru democrație, dacă e făcut pentru interesesul personal, nu atunci cind porți responsabilitatea unei comunități!

Service camioane
Comments are closed.