Evenimentul “Plantăm viitorul împreună” organizat de Fundația Kronospan la Șpring

- Din Judet - aprilie 4, 2022
Distribuie

Fundația Kronospan a demarat anul trecut unul dintre cele mai ambițioase proiecte: plantarea a un milion de arbori în toate țările în care grupul are fabrici sau puncte comerciale. Proiectul a prins viață rapid, mii de voluntari din toată lumea participând la acțiunile de plantare. Potrivit site-ul Fundației, au fost plantați până acum în jur de 320.000 de puieți.

22 de țări din întreaga lume s-au alăturat proiectului: Belgia, Belarus, Bulgaria, China, Croația, Cehia, Danemarca, Germania, Ungaria, Italia, Letonia, Luxemburg, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina, Regatul Unit, SUA”, se arată într-un comunicat al Fundației Kronospan.

În data de 8 aprilie, vă invitam să petrecem o zi în natură și să “Plantăm viitorul împreună” la Șpring.

Ne-am bucura dacă ați participa în număr cât mai mare, însoțiti de prieteni, copii și alti membri ai familiilor voastre.


Activitatea face parte din proiectul Grow, care a fost inițiat de Fundația Kronospan în 2021.

Cei care vor să se înscrie la acțiunile de plantare din Alba și Brașov sau vor detalii o pot face prin email la adresa office@kronospanfoundation.org sau la numărul de telefon 0733.102.604.

Anul trecut, la nivelul întregului grup Kronospan, s-au plantat 312.361 de copaci din cei peste 1.000.000 pe care dorim să îi plantăm.

Kronospan este lider mondial în producția de panouri pe bază de lemn și produse pentru industria de design interior, mobilier și construcții. Compania a dezvoltat un lanț de aprovizionare unic, cu peste 45 de centre de producție și 16 de distribuție în 29 de țări, și are peste 17.000 de angajați în întreaga lume.

Service camioane
Comments are closed.