Evaluarea Națională: Se face școală și la țară… la Ciugud

- Actualitate - iulie 5, 2024
Distribuie

Anul acesta o demonstrează absolvenții Școlii Gimnaziale Ciugud, care au reușit să obțină rezultate merituoase la Evaluarea Națională.

Mark Hancheș se află printre cei 12 elevi din județul Alba care au obținut nota 10 la Matematică, iar colega sa Francesca Ballabio a obținut 9,90 la Limba Română.

Să știți însă că ne mândrim cu toți absolvenții noștri, chiar dacă nu toți au obținut note de 10 sau 9. Suntem o ȘCOALĂ DE NORMALITATE, astfel încât știm că educația sănătoasă înseamnă, în aceeași măsură, atât note mari, cât și note mici.

Și da! Avem și anul acesta elevi care vor să urmeze specializări tehnice, chiar dacă au luat note bune la Evaluare Națională. Asta înseamnă să îți alegi o meserie care ți se potrivește și să te înscrii la un liceu care îți place. Înseamnă să faci alegeri pentru tine, cu gândul la viitorul tău, nu la ce vor spune prietenii sau vecinii. E o mentalitate pe care vrem să o schimbăm în școala românească și îi învățăm pe copiii noștri să înțeleagă că educația înseamnă să îți dezvolți continuu competențe, pe care ulterior să le poți folosi în societate și în carieră.

În încheiere, îi felicităm pe toți absolvenții noștri și le dorim mult succes! Mulțumiri sincere dascălilor și părinților, care s-au implicat în educația acestor copii!

Să aveți cu toții o vacanță liniștită și frumoasă!

Primăria Comunei Ciugud

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.