Elevii militari albaiulieni, premiați la concursul de traduceri literare și de specialitate pentru elevi și studenți

- Actualitate - iunie 6, 2024
Distribuie

Elevii colegiului militar și-au pus în valoare cunoștințele de limba engleză la Concursul de traduceri literare și de specialitate pentru elevi și studenți – ediția a XIII-a. Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni: traduceri literare și de specialitate, la acesta participând elevi și studenți de la instituții de învățământ din toată țara.

Elevul sergent Vlad Ogășan, clasa a XI-a a obținut Premiul I la secțiunea traduceri literare, fiind notat cu nota maximă 10, urmat la doar câteva sutimi de eleva caporal Felicia Pungă (clasa a X-a) și eleva fruntaș Laura Dreghiciu (clasa a X-a), care au obținut Premiul III. La secțiunea traduceri specializate, elevul sergent Brian Andrea (clasa a XI-a ) a reușit să obțină Premiul III.

Elevii sunt pregătiți de doamnele profesoare Alina Chiorean și Ioana Lupșa.

Concursul a fost organizat de Departamentul de litere al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în colaborare cu Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Consiliul Judeţean Alba, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, British Council, Cluj-Napoca și Institut français, Cluj-Napoca.

Felicitări și rezultate deosebite și pe viitor! (Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.