Anunturi PubliceDin JudetPe Surse

Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean‚‚Avram Iancu’’ Alba are un nou membru, proaspăt absolvent al Academiei de Poliție ‚‚Alexandru Ioan Cuza’’ București

Sublocotenentul Pascu Roberto-Nicola a fost repartizat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba, după absolvirea Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București, promoția 2022.

Roberto a dorit mereu să-și depășească limitele, iar cariera de ofițer al Jandarmeriei Române i-a oferit această ocazie. Încă din liceu s-a pregătit pentru disciplinele necesare admiterii la Academia de Poliție, astfel că rezultatele nu au întârziat să apară, el reușind să fie admis la instituția mult dorită.

Roberto are 23 de ani și a absolvit specializarea “Ordine și Siguranță Publică”, urmând a-și desfășura activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, la Detașamentu 1 Jandarmi Mobil, în funcția de comandant de grupă. Timp de 6 luni va fi sub îndrumarea unui ofițer cu experiență care îl va iniția în perioada de început a carierei.

COMENTEZI?