Echipa CSM Unirea Alba Iulia, vicecampioană la polo feminin U15

- Din Judet - mai 29, 2023
Distribuie

În perioada 26-28 mai a avut loc Turneul al V-lea al Campionatului Național de Polo pentru Junioare U15, iar duminică, 28 mai 2023, la Alba Iulia a avut loc Finala Campionatului.

Pe primul loc s-a situat Dinamo București, urmată de CSM Unirea Alba Iulia (locul 2, medalii de argint), CSȘ Nr. 1 București (locul 3 și medalii de bronz), CSȘ Triumf București (locul 4) și Crișul Oradea (locul 5).

În finală, dinamovistele au controlat meciul de la un cap la altul și au câștigat fără emoții, scor 16-6.

Trebuie să notăm faptul că în urmă cu puțin timp, în penultimul turneu de la București, albaiuliencele au fost învinse greu, la două puncte, după ce au condus o mare parte din meci în fața favoritelor (sportivele de la Dinamo București).

Revenind la meciul de duminică, albaiuliencele au avut parte de o galerie frumoasă, gălăgioasă, dar de puțină atenție din partea presei (doar doi jurnaliști au fost prezenți la finală).

Pe lângă medaliile de argint, albaiuliencele au mai primit două trofee: pentru golgheterul turneului și cea mai tehnică jucătoare, ambele câștigate prin Amalia Novăcean.

Echipa noastră este pregătită de Dorin Iustin Pocol, fost consilier local în Consiliul Local Alba Iulia din partea PP-DD.

Dintre oamenii politici, a fost prezent doar primarul Gabriel Pleșa, care a venit târziu, sosind de la un eveniment public, a participat (alături de directorul CSM-ului, Radu Urcan) la premierea celor trei echipe de pe podium, apoi a plecat în grabă spre altă destinație.

Service camioane
Comments are closed.