După ce a băut bine un bărbat de 49 de ani din Ciugud s-a urcat la volan și a provocat un accident

- Actualitate - februarie 16, 2024
Distribuie

În cursul zilei de 15 februarie 2024, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Teleac, județul Alba, a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 49 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107, în direcția Alba Iulia – Teleac, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care se deplasa din sens opus și era condusă de un bărbat de 47 de ani, din Cetatea de Baltă, județul Alba.

În urma testării conducătorilor auto, cu aparatul etilotest, pentru conducătorul auto care a provocat accidentul a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Șoferul care a produs accidentul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.