După ce a băut bine, deși nu are carnet de șofer, un bărbat de 55 de ani din Lupșa s-a urcat la volan

- Actualitate - martie 6, 2024
alba
Distribuie

În cursul zilei de 5 martie 2024, în jurul orei 16.00, polițiștii din Lupșa au depistat un bărbat de 55 de ani, din comuna Lupșa, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Lupșa, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au constatat și faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat în circulație, iar remorca în care era încărcată cantitatea de 1,25 de metri cubi de material lemnos, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport nu este înmatriculată în circulație.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducea unui autovehicul neînmatriculat, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Service camioane
Comments are closed.