DSVSA Alba a lansat procedura de atribuire a contractelor de concesiune a serviciilor medicale veterinare publice vacante

- Anunturi Publice - octombrie 1, 2021
alba
Distribuie

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) a lansat procedura de atribuire a contractelor de concesiune a serviciilor medicale veterinare publice, de interes naţional, pentru 33 de circumscripţii sanitare veterinare vacante. La procedură pot participa medicii veterinari de liberă practică organizați în condițiile legii care doresc să contracteze activităţi sanitare-veterinare publice şi de identificare a animalelor.

Directorul executiv al DSVSA Alba, dr. Vasile Spînu, îi încurajează pe toți medicii veterinari, care doresc să concesioneze una dintre circumscripțiile vacante, să participe la procedura de achiziție publică. De asemenea, cu sprijinul Colegiului Medicilor Veterinari Alba, reprezentat de dr. Ioan Tomuşcă, îi asigurăm de întreaga noastră colaborare în ceea ce privește efectuarea serviciilor medicale veterinare, în conformitate cu legislația în vigoare.

Astfel, pe site-ul DSVSA Alba au fost publicate toate informațiile referitoare la întreaga documentație care trebuie depusă, după cum urmează: Procedura proprie de atribuire a contractelor de concesiune prevăzute la art. 15 alin. (2) din ordonanța guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor; anunțul de concesiune, model cadru de contract; instrucțiunile pentru ofertanți; formulare, criterii de calificare dar și caietele financiare și anexele financiare – la fiecare dintre cele 33 de circumscripții vacante. Acestea pot fi găsite accesând secțiunea ”Despre DSVSA Alba” și apoi subsecțiunile ”Informații de interes public” și ”Achiziții publice ale DSVSA” (Click AICI –> http://alba.dsvsa.ro/despre-dsvsa/achizitii-publice-ale-dsvsa/?fbclid=IwAR27WU36g0rV0YO-BrL2f4dL7nMT1R6coK5X85h-48oGuQ5QsLXPuRJ00qE pentru a vizualiza întreaga documentație pe site-ul DSVSA Alba). Anunțul privind procedura de achiziție a fost publicat și pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, la secțiunea ”Anunțuri publicitare”.

Circumscripţiile sanitar-veterinare din cadrul județului Alba, pentru care a fost lansată procedura de achiziție publică, sunt: Abrud, Albac, Arieșeni, Berghin, Bucium, Cergău, Cetatea de Balta, Crăciunelul de Jos, Cricău, Daia Română, Doștat, Fărău, Horea, Ighiu, Livezile, Lunca Mureșului, Mirăslău, Mogoș, Noșlac, Ocoliș, Petrești, Poșaga, Rădești, Sălciua, Săliștea, Sâncel, Sebeș, Șona, Șpring, Teiuș, Tiur, Vadu Moților și Valea Lunga.

Reamintim că județul Alba este împărțit în 70 de circumscripții sanitare-veterinare care acoperă toate cele 78 de unități administrativ-teritoriale. Dintre acestea, cele menționate mai sus au contractul cadru expirat.

Medicii veterinari de liberă practică au posibilitatea să se înscrie la procedura de achiziție timp de 10 zile. Astfel, ofertele pot fi depuse până în data de 12 octombrie 2021, ora 10.00. Acestea se depun la registratura DSVSA Alba (Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7A).

Medicii de liberă de liberă împuterniciți care vor fi desemnați câștigători vor încheia cu DSVSA Alba un contract de concesiune pentru următoarele 48 de luni și vor efectua acțiuni sanitare veterinare publice de supraveghere, prevenire, control și eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecția animalelor și protecția mediului, de identificare și înregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor, caprinelor și ecvideelor, conform Ordonanței Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activității sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, cu modificările și completările ulterioare.

Service camioane
Comments are closed.